Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » заходи

заходи

Футбол

Цієї неділі на стадіоні «Горинь» пройшла фінальна гра на кубок району з футболу між командами «Юність» (Залужжя) – «Сокіл» (Осова). Загалом у розіграші кубку прийняло участь 13 команд, але до фіналу пробилися двоє найкращих.

     Ігрову ініціативу з перших хвилин гри захопили гравці «Сокола», які поступово накочували атаки на ворота суперника, що привело до небезпечного штрафного удару на 19 хвилині гри, який бездогано виконав Столяр Сергій і відкрив рахунок 1-0. Після забитого м’яча темп гри впав, але на 37 хвилині гри нападаючий команди «Юність» Яцута Олександр після неузгоджених дій захисників «Сокола» вибіг віч-на-віч з воротарем «Сокола», на жаль реалізувати момент нападаючий незміг, не одим подібний момент у Яцути Олександра був  у другому таймі, але і вцьому епізоді гри воротар зіграв надійно відвівши загрозу від своїх воріт. На 83 хвилині гри нападаючий «Сокола» Аврамишин Олександр прийняв м’яч біля штрафного майданчика суперника обіграв двох захисників і влучно пробив в кут воріт суперника 2-0. Ігрова перевага «Юності» на останіх хвилинах фіналу втілилася в забитий гол на 90 хвилині (Котяш Дмитро), на більше не вистачило ні сил, ні часу. Фінальний свисток зафіксував перемогу «Сокола» 2-1.

Нагородження команд проводили перший заступник голови адміністрації Микола Кохно, голова районної федерації футболу Віталій Петренко, голова РО ВФСТ «Колос» Андрій Гриневич, які вручили пам’ятні сувеніри кращим гравцям фіналу і перехідний кубок району команді «Сокіл» (Осова)



 

 

 

 

 

 


                                              Шашки

20-21 жовтня в м.Рівне проходив чемпіонат Рівненської області з шашок-64 серед спортсменів з вадами зору, який зібрав більше 50 учасників. За наш район виступав тренер ДЮСШ Котяш Григорій Юхимович. Не знітившись перед досвіченими гравцями, наш земляк протягом всього чемпіонату зазнав лише двох поразок від переможця змагань у останіх восьми партіях здобув 8 перемог. У підсумку змань з 8 заліковими балами Котяш Григорій посів почесне 2 місце і буде представляти наш район у складі команди Рівненської області на чемпіонаті України.


 

  • Переглядів: 1 571
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9