Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Велопробіг юних джурівців

Велопробіг юних джурівців

Пріоритетним напрямком виховання дітей та молоді в національній системі освіти є патріотичне виховання. Актуальність патріотичного та духовного виховання юного покоління зумовлюється процесом формування в Україні громадянського суспільства, становлення єдиної нації.

        Патріотизм сьогодні є нагальною потребою і для людей, і для держави, оскільки високий рівень патріотизму громадян забезпечить повноцінний гармонійний розвиток як особистості в державі, так і суспільства вцілому.

        Патріотичне та духовне виховання підростаючого покоління забезпечить цілісність народу України, його національне відродження, об'єднання різних етносів і регіонів країни, соціально-економічний і демократичний розвиток України, розбудову та вдосконалення суверенної правової держави, соціально-політичну стабільність у державі та гідне представлення нашої країни у світі.

      З метою виховання патріотичних почуттів, громадянської позиції у підростаючого покоління в Берестівському освітньому закладі упродовж жовтня проводиться місячник національно-патріотичного виховання. З нагоди відкриття місячника вихованці військово-патріотичного гуртка "Школа Джур" здійснили велопробіг до місць поховань вояків УПА у с.Літвиця  (керівник Твердун С.М.) А також відвідали урочище, яке серед місцевого населення має назву "Лайдацька гора"  Під час екскурсії гуртківці дізналися більше про діяльність УПА у поліському краї.

 


 

 

 

 

  • Переглядів: 1 376
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9