Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » На порозі дорослого життя

На порозі дорослого життя

З метою якісної організації підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році 1 жовтня 2018 року в Берестівському НВК відбулися батьківські збори за участі учнів 11-го класу, їх батьків та вчителів.

         З вітальним словом та порядком проведення зустрічі виступила Марія Василівна Пінчук, класний керівник випускників. Заступник директора з навчально-виховної роботи Клюйко Т.М. детально ознайомила всіх присутніх з нормативно-правовим забезпеченням,  календарем та особливостями проведення ЗНО-2019, проаналізувала результати участі у торішніх випробуваннях, звернула увагу на участь випускників у пробному ЗНО. Тетяна Миколаївна наголосила, що в закладі існує система роботи вчителів по підготовці учнів до зовнішнього незалежного оцінювання, постійно проводиться повторення вивченого матеріалу, учні виконують зразки тестових завдань та обговорюють їх разом з учителями.

             Педагоги, які викладають предмети в 11 класі, у своїх виступах наголосили на необхідності підготовки до ЗНО, надали поради щодо повторення матеріалу за 5-10 класи, запропонували тренуватися у розв’язуванні тестів для абітурієнтів on-line, розподілити теми підготовки по днях, регулярно відвідувати факультативи та індивідуальні заняття. Лише об’єднавши спільні зусилля усіх учасників освітнього процесу (педагогів, учнів, батьків), наполегливо працюючи, можна отримати якісний результат участі одинадцятикласників у випробуваннях.

           Упевнені, що сьогоднішня розмова була для всіх корисною і допоможе кожному випускнику визначитися в майбутньому житті. Шановні батьки! Вірте у своїх дітей, їх здібності, знання. Дайте їм відчути, що ви їх любите, розумієте і підтримаєте у будь-яких ситуаціях, адже саме це є запорукою успіху під час іспитів.

            Бажаємо успіху, натхнення та перемог!


ДЖЕРЕЛО


 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 233
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9