Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Мир, щастя, братерство людей – ось що потрібно нам в цьому світі!

Мир, щастя, братерство людей – ось що потрібно нам в цьому світі!
21 вересня християни відзначають одне з найбільших релігійних свят – Різдво Пресвятої Богородиці. Проте, у цей день відзначаємо також Всесвітній день миру. Ці дати пов'язані, бо лише з благословення Божого народилась Пресвята Богородиця – мати Ісуса Христа, і лише з Божого благословення буде мир на землі. У цей день у нашому навчальному закладі  була проведена лінійка «Мир, щастя, братерство людей – ось що потрібно нам в цьому світі!»
Мир! Це слово звучить по-різному на континентах Землі, але скрізь воно означає можливість спокійно житии під чистимблакитним небом, вчитися, працювати, любити і поважати один одного. Мир-це свято всіх людей, свято всіх дітей. Без миру нема дитинства, нема майбутнього.
Зараз сама ідея миру стає державною політикою. Тільки в мирній державі накопичуються її багатства, розвивається культура, зберігаються духовні цінності. Тільки в державі, де панує мир, спокій, злагода, зміцнюється економіка, добробут людей, з молодого покоління формуються справжні громадяни держави .Провели акцію «Голуб миру». Почепили на карті України символічних голубів, які  принесуть мир та спокій нашій Батьківщині, припинять кровопролиття та страждання тисячі українців. Нехай ці голубки повернуть додому батьків, синів, чоловіків та братів, щоб спокій запанував у душах та серцях людей.
В цей сонячний день, діти випускали голуби в знак солідарності, з проханням донести до кожної країни світу, щодітиУкраїни за мир.
«…Голубко біла, ти лети у світ,
Хай буде мир у небі голубому!
 Неси всім щастя, передай привіт
Усім народам, людові земному...

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 272
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9