Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » святкування районного свята – дня фізичної культури і спорту.

святкування районного свята – дня фізичної культури і спорту.

Управління освіти, молоді і спорту Дубровицької РДА, районна організація профспілки працівників освіти доучилися до організації  та святкування  районного свята – дня фізичної культури і спорту.

            Освітяни району – Стасько С.М., Подик В., Гриневич А.М., Котяш О.М., Хоменко С., Котяш Г.Ю., Жакунець О.М., Мельник В.В., Ютовець Ю.П., Нашора А., Грицюк М. працювали у складі суддівської колегії з різних видів спорту.

            У більшості команд, які представляли свої сільські ради – також освітяни. Директор Зеленської школи Полешко Володимир   – виступав у забізі на 60 метрів, вчитель Осівської школи  - Столяр Сергій у стрибках,  Грицюк Максим -  з амреслінгу, Мельник  Василь  – із стрільби.

            Але найбільше освітяни люблять футбол. У кожній сільській команді – освітяни. Серед них Сергій Рожко, Богдан Мозоль, Вадим.Остаповець ,денис Стрибулевич та інші.

            Грамотами Дубровицької РДА та районної ради   нагороджені вчителі фізичної культури Орвяницького НВК  Мельник Василь Васильович та Лудинської ЗОШ Ютовець Юрій Павлович, вчителька Осівського НВК Стовба Яна та тренер Дубровицької ДЮСШ Рожко Сергій.

                Юрій Павлович Ютовець – талановитий організатор фізкультурного руху в районі. Його вихованці гідно виступають у різних видах спорту. Саме він є одним із ініціаторів створення  на базі Людинської ЗОШ районного учнівського туристичного зльоту на  мальовничому озері Сомине. На протязі шести останніх років за його сприяння в школі працює спортивний гурток   «Школа безпеки і виживання». Два його юні спортсмени увійшли до 10 кращих по республіці і зараховані в школу олімпійського резерву.

            Команда школи три роки підряд перша в районному  етапі Всеукраїнського конкурсу «Нащадки козацької слави» і учасники обласних змагань.

                Він лауреат обласного ярмарку-конкурсу педагогічних ідей. У 2010 році зайняв І місце в районному етапі Всеукраїнського конкурсу на кращий стан фізичного виховання  в загальноосвітніх навчальних закладах .   

            Ютовець Ю.П. є автором методичного посібника «Школа безпеки і виживання». Юрій Павлович є ініціатором туристичних походів серед учнів, вчителів та молоді.

            Мельник Василь Васильвич завжди займає активну життєву позицію, депутат Соломіївської сільської ради,активний організатор фізкультурного руху  і спортсмен, результативно працює із обдарованими учнями. Учні. колеги, односельчани люблять  і поважають за енергію і оптимізм, з якими він іде по життю.

            Його вихованці переможці і призери  всіх районних турнірів із футболу, Всеукраїнській дитячо – юнацькій військово – патріотичній грі «Сокіл»(«Джура»), спортивному святі «Котигорошко».Вони вибороли 11 місце в обласних змаганнях із футболу «Шкіряний м’яч».

        Хорошою традицією свята стало вшанування ветеранів педагогічної праці та фізичної культури району. Вітальні листівки управління освіти, молоді і спорту та грошові виплати районної організації профспілки працівників освіти  ветеранам закладів освіти району - Лебеді І.І., Олексієвцю М.І., Петрушку В.П., Горбачевському А.Я., Новаку А.І., Мартинчику В.М. вручила голова райради Твердюк В.М.

 Спорт, це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя - це саме життя, рух вперед!

Із святом! Бажаємо  всім Вам життєвих перемог, натхнення і радості !

 

 


 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 409
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9