Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Серпнева конференція 2018

Серпнева конференція 2018

Щорічна серпнева освітянська конференція «Про підсумки розвитку освіти Дубровиччини у 2017/2018 навчальному році та готовність закладів загальної середньої освіти району до роботи в умовах Нової української школи» об’єднала педагогічних працівників закладів освіти Дубровицького району, які разом підбили підсумки 2017/2018 навчального року, пораділи успіхам, окреслити плани на прийдешній навчальний рік та обговорили питання впровадження Нової української школи.


 

 




Почесними гостями свята були голова районної державної адміністрації Микола Михайлович Петрушко, голова районної ради Микола Миколайович Кухарець, депутат Рівненської обласної ради Микола Іванович Лобчук, довірена особа депутата Верховної Ради України Яніцького Василя Петровича Оксана Семенівна Слободзян, голова Миляцької об’єднаної територіальної громади Федір Федорович Хлібович.
Традиційно засідання серпневої конференції розпочалося із вшанування пам’яті загиблих учасників АТО, їх світлу пам’ять вшанували хвилиною мовчання.


 



У вітальному слові голова райдержадміністрації Петрушко М.М. висловив слова вдячності педагогічним колективам за сумлінну працю та високу педагогічну майстерність і наголосив, що галузь освіти району достойно представлена на обласному рівні. Очільник району також подякував керівникам закладів освіти за належну підготовку закладів до початку нового навчального року та роботу в умовах Нової української школи.


 

  

 

 

 

 

 

 

 


З аналізом досягнень освітянської галузі у 2017/2018 навчальному році та про готовність закладів загальної середньої освіти району до роботи в умовах Нової української школи виступила начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ніна Іванівна Стасюк. Виступ супроводжувався електронною презентацією.




З актуальними темами щодо реформування загальної середньої освіти з врахуванням європейських практик, упровадження нового освітнього простору та роботи в Новій українській школі, соціальний захист педагога виступили завідувач сектору освіти Миляцької об’єднаної територіальної громади Якубович С.П., директор Заслуцького НВК «ЗОШ І-ІІ ст.. -ДНЗ» Рожко С.М., та голова районної організації Профспілки працівників освіти Твердюк В.М.

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 


Родзинкою конференції став тренінг вчителя початкових класів Велюнського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. -ДНЗ» Пасько Н.П., яка продемонструвала ефективність використання цеглинок Lego в процесі навчання. Наталія Петрівна довела усім присутнім, що Нова українська школа це ЦІКАВО, ТВОРЧО, КРЕАТИВНО!
В урочистій атмосфері відбулося нагородження працівників освітньої галузі. Кращі педагоги району отримали грамоти управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації.
Грамотами Дубровицької райдержадміністрації та районної ради було нагороджено ті педагогічні колективи, які найкраще підготували заклади дошкільної та загальної середньої освіти до роботи в Новій українській школі.
Вчителі цьогорічних першокласників, які найкраще облаштували освітній простір для малечі, були нагородженні грамотами управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.
Підсумовуючи роботу педагогічної конференції, начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Н.І.Стасюк побажала освітянам Дубровиччини натхнення та успіху, спрямованих на підвищення якості освіти, яка б відповідала найвищим світовим стандартам та вимогам сучасності.




 

 


 


 


 


 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

  • Переглядів: 3 133
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9