Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Велопробіг

Велопробіг

Стало вже доброю традицією щороку 23 серпня у день Прапора проводити  велопробіг по вулицям нашого міста . Вперше цього року до акції долучилися сільські ради та об’єднані територіальні громади району. Після підняття Державного Прапора  на центральному майдані Злагоди, та привітання голови Дубровицької РДА, естафета передачі Державного Прапора вирушила у мандрівку територією нашого району.



     За доброю традицією не стали осторонь свята освітяни нашого району. Впевнено прийняли старт учасники міських шкіл району. На чолі яких були Дубровицького НВК «Школа – ліцей» вчителі Іваничко Микола Миколайович, та Берестень Сегій Володимирович, Дубровицької ЗОШ № 2 Таборовець Олександр Володимирович,  Дубровицької ЗОШ № 1 Твердюк Тетяна Борисівна, та учні старших класів шкіл району і любителі велоспорту.  О 9.30  колона велосипедистів вирушила по вказаному маршруту. Проїхавши затишними вулицями міста, учасники пробігу прибули на розвилку доріг Зарічне – Столін – Дубровиця. Зробивши фото на згадку основна колона велосипедистів повернулася до міста, а естафета Прапора рушила далі.           



   За  декілька хвилин учасники велопробігу дісталися с.Селець, де їх гостинно зустріла селецька  делегація на чолі  зі сільським головою Голякою П.В, яка гостинно вручила хліб і сіль велосипедистам.



Після передачі естафета вирушила до с.Лютинськ де зустрічали учасників жителі села на чолі із вчителем трудового навчання Рабешком Олександром ,прийнявши прапор велопробіг рушив далі по маршруту. Наступна передача естафети відбулася на повороті у с.Рудня, де велопробіг очолили представники  найчисельнішої делегації с.Людинь на чолі з директором школи Серком Миколою Максимовичем, які завдали найшвидший темп естафеті.



Швидко проїхавши свій етап, прапор було передано Висоцькій громаді, яка у свою чергу передала естафету Тумінській сільській раді.  У склад Тумінської сільської ради увійшло найбільше любительниць прекрасної статті, за допомогою яких учасники естафети подолали  лугові стежки та міст через р.Горинь і передали естафету Миляцькій  ОТГ.



Швидко минули села Смородськ, Удрицьк, Жадень і в обідню пору учасники велопробігу дісталися с.Миляч. Після невеличкого перепочитку естафета продовжила рух до с.Велюнь. На цій ділянці шляху прийняв участь наймолодший учасник велопробігу, який долав шлях на трьохколісному велосипеді. Заключний етап пробігу приймали с.Заслуччя і Колки , на чолі зі вчителем фізичної культури Олексієвцем Сергієм, які довезли Прапор до м.Дубровиці.                                                           




     У 16.05 учасники велопробігу прибули на Майдан Злагоди.

Загалом маршрут руху становив 86 кілометрів, хочеться відмітити 7 учасників, які проїхали всю дистанцію це:

  1. 1.Рожко Сергій Петрович – тренер Дубровицької ДЮСШ
  2. 2.Таборовець Олександр Володимирович – вчитель фізичного виховання Дубровицької ЗОШ № 2
  3. Присяжний Антон – любитель велоспорту (ремонтна бригада)
  4. Годунко Володимир - любитель велоспорту (ремонтна бригада)
  5. Дудар Андрій – студент професійно-технічного ліцею (2 курс)
  6. 6.Лось Володимир – учень 11 класу Дубровицької ЗОШ № 1
  7. Котяш Олександр – головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту.


 

 

 


 


 

 


 


 


 


 

  • Переглядів: 2 637
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9