Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » літнІй мовний табір «English Summer»

літнІй мовний табір «English Summer»

Гідним завершенням 2017 – 2018 навчального року для нашої школи стало відкриття літнього мовного табору «English Summer», метою якого є вдосконалення мовної компетентності учнів, підвищення мотивації до вивчення англійської мови. Його вихованцями стали учні 7 – 8 класів. Робота табору спрямована на розвиток творчих здібностей дітей. Протягом тематичних днів з дітьми проводилися різноманітні ігри, майстер-класи, проектні роботи та конкурси. Кожен ранок починавсяся з пісеньки – привітання «Hello friend» та веселої зарядки під музику.

29.05 «Who are you?»

Першого дня діти поділилися на два загони і працювали над назвами та девізами своїх команд. Створювали плакати та емблеми. А потім представляли свої загони.

30.05 «Have you got any traditions?»

Цього дня діти обмінювалися знаннями традицій відзначення свят в Україні та Великобританії. Цьому посприяла гра «Magic bag». Запам’яталося відео про традиційні свята Великобританії.

31.05 «How sporty are you?»

Цей день ми присвятили спорту. З дітьми було проведено інтелектуальну гру – змагання «Sport and me», що дало можливість дітям продемонструвати свої вподобання в різних видах спорту та дізнатися більше про своїх друзів по табору. Цей день дав змогу активізувати мовний потенціал дітей. А спортивні естафети виявили найспритніших.

01.06 «Cartoon day»

Міжнародний день захисту дітей ми провели весело: діти залюбки грали в гру «Показуха», зображаючи своїх улюблених мультгероїв, переглянули фрагменти мультфільмів на англійській мові. День завершився розвагами на батутах та надувній гірці.

Протягом другого тижня ми також не сумували. Кожен день приносив щось цікаве:

04.06 «So many people so many hobbies»

Цього дня діти ділилися своїми захопленнями, майстер – класами. І всі разом працювали над створенням корзинки квітів у техніці «Sweet-design»

05.06 «Let’s have a picnic! »

Погода чудова! Чому б нам не влаштувати пікнік? На природі діти брали участь у дебатах «What is good and what is bad?», грали в різні ігри та згадували лексику з теми «Food and drinks»

06.06 «Our dreams»

В цей день, використовуючи різні журнали, ми створювали карту бажань «My dreams» та розказували про свої мрії.

07.06 «Funny day»

Цей день ми присвятили різним веселим та пізнавальним рухливим іграм на свіжому повітрі. А також грали в імпровізованих казках.

08.06 «Colored world of our imagination»

Цього дня ми створювали картину: кожен учень міг домалювати лише один елемент… Але це не все: потім кожен з них мав доповнити почату вчителем розповідь реченням про той елемент, який намалював. Для дітей це було несподівано. Вийшла цікава та весела розповідь. Діти змогли активізувати свій лексичний та граматичний «арсенал».

11.06 «It’s time to say “Good bye”»

Ось і настав час прощатися… Ігри, веселощі…. Діти ділилися своїми враженнями від перебування в мовному таборі, а також розповідали про свої плани на літо. А також ми вирішили зробити щось на згадку кожному про наш мовний табір.

На повітряних кульках кожен написав побажання для своїх друзів. Підвівши підсумки нашої роботи,  ми кажемо «Good bye our “English Summer”!»



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 625
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9