Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Мовний табір «Yairu talt

Мовний табір «Yairu talt

 З метою популяризації вивчення іноземних мов та удосконалення мовленнєвої компетенції учнів в Орв ‘ницькому НВК був організований літній мовний табір «Yairu talt .

Основна мета роботи мовного табору – зацікавити учнів вивченням іноземних мов, допомогти подолати психологічний та мовний бар’єри, саме тому організатори підібрали завдання розважального та розвивального характеру: презентації, квести, кулінарні майстер-класи, ігри, пісні, танці, екскурсії, інтерв’ю, перегляд навчального відео та створення власного мультфільму.

   Учасниками мовного табору стали учні 5, 6, 8, 10 класів. До роботи  з дітьми були залучені вчителі іноземної мови: Буткевич Олена Михайлівна та Пешко Марія Павлівна.

   Кожен день у таборі проходив цікаво та весело. Учні змогли здобути необхідні мовні навички, спілкуючись іноземною мовою у невимушеній обстановці і поглибити знання з культури англо країн.

   Підсумком роботи табору стало урочисте закриття на якому діти, виконуючи проектні роботи та створюючи презентації, відзначили найцікавіші моменти з життя табору.

  Я вважаю, що літні мовні табори необхідні для кожної школи та для кожного учня, адже це можливість отримати досвід спілкування іноземною мовою, розширити кругозір та мотивувати себе до вивчення іноземної мови в подальшому.

 



 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 605
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9