Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Родинне свято Нивецький НВК

Родинне свято Нивецький НВК

           Як і всі школярі України, із нетерпінням чекали останнього дзвоника і учні Нивецького НВК, бо саме з нього бере початок літній відпочинок - весела пора канікул, а для дев'ятикласників останній шкільний дзвоник є початком дороги у цікаве, доросле життя.

             Цьогоріч було внесено нові елементи в формат проведення останнього дзвоника, і у нашій школі він пройшов у вигляді Родинного свята.

            Директор школи Клюйко Павлина Тихонівна подякувала усім за плідну роботу протягом навчального року по вихованню та навчанню дітей, вручила грамоти кращим учням школи, які мали успіхи, як у шкільному навчанні, так і в різноманітних конкурсах і олімпіадах. А молодші учні раділи за своїх друзів-випускників: читали вірші, розігрували сценки, співали пісні та танцювали. І звичайно, найприємнішими були побажання випускників. Вони подарували вчителям квіти і промовили теплі слова подяки. На кінець випускники загадали бажання і випустили в небесну блакить повітряні кульки. Також виконали останній шкільний вальс.

         Прощаючись із вчителями, діти назавжди залишають у стінах рідного навчального закладу  частинку свого серця. Може саме від такого ніхто в цей день не може стримати сліз...

         Усім випускникам хочеться побажати Божого благословення, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Сподіваємось, що знання та вміння отримані в стінах рідної школи, стануть для них надійною опорою. І не так важливо ким стануть сьогоднішні випускники у дорослому житті, головне, щоб вони були гідними високого, звання ЛЮДИНИ!

 




 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  • Переглядів: 2 520
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9