Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Тиждень безпеки життєдіяльності

Тиждень безпеки життєдіяльності

У Великоозерянському ДНЗ «Джерельце» пройшов Тиждень безпеки життєдіяльності.

В понеділок діти були на екскурсії по школі «Протипожежна безпека у дитячому садку», де були ознайомлені з запасним виходом ,та де знаходиться протипожежний куточок. Діти взяли участь у проведенні сюжетно – рольової гри «Сам вдома», де закріпили вміння поводитися самостійно.

Логічна гра «Вогонь добрий – вогонь злий»

У Вівторок діти вивчили правила поводження з незнайомцями, прийняли участь у бесіді «Знайомі і незнайомі люди». Вчилися правилам дорожнього руху - гра – роздум «Котик, зайчик і трамвайчик». Грали в сюжетно – рольову гру «Голосистий телефон»

У середу діти ознайомилися в ігровій формі про правила дорожнього руху на дорозі . Закріпили вміння переходити перехрестя : рухлива гра «За сигналом світлофора»

В четвер діти слухали казку «Вовк і семеро козенят». Брали активну участь у бесіді за казкою, у бесіді «Вітер, буря, ураган». Був проведений тренінг евакуації дітей з приміщення, під час якого діти закріпили вміння швидко та вірно діяти під час надзвичайних ситуацій.

У п’ятницю була запланована екскурсія до озера в селі, де діти закріпили вміння поводитися біля водойми граючи в гру «Можна – не можна», та моделювали поведінку під час першої невідкладної допомоги в сюжетно – рольовій грі «У лікарні».

 
 
 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 886
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9