Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Безпека життєдіяльності – найголовніше у ДНЗ Світлячок

Безпека життєдіяльності – найголовніше у ДНЗ Світлячок
 Однією із форм систематизації та підсумку знань дітей та дорослих про безпечне довкілля є проведення «Тижня безпеки життєдіяльності»,який проводився в нашому закладі з 23.04 по 27.04.2018р.
   Напередодні була проведена підготовча робота. Протягом навчального року педагоги закладу системно реалізовували освітній процес з формування навичок безпечної поведінки в життєвому середовищі. У простій і доступній формі використовувалися різні методи такі як: словесні, практичні, наочні.
Медичними працівниками було проведено майстер-клас для дорослих з теми: "Надання долікарської допомоги під час отруєння чадним газом"; організовано перегляд  відеоматеріалу "Правила поведінки під час пожежі".
   Протягом "Тижня безпеки" вихованці закладу закріплювали навички та основні правила безпеки відповідно тематичних днів у різних видах діяльності, а саме: під час перегляду лялькових вистав "Телесик", "Котик і півник"; тематичних занять-вікторин про правила дорожнього руху; екскурсій-подорожей до пожежної частини; дидактичних та сюжетно-рольових ігор "Безпечно-небезпечно", "Будівельники", "Екологічне лото"та інш; бесіди з мультимедійними  презентаціями "Уроки безпеки від тітоньки Сови", "Фокс і Трот поспішають на допомогу"; вікторини "Щоб здоров'я добре мати-про безпеку треба дбати"; спортивні розваги "Відважні пожежники".
   Практично опанувати правильний алгоритм дій у разі пожежі допомогло тренування  з евакуації та гасіння умовної пожежі в кімнаті здоров'я, яке проводилося спільно з працівниками державної пожежно - рятувальної частини.Результати проведених заході свідчать , що діти володіють необхідними знаннями  про правила безпеки в побуті, природі під час пожежі, вуличного руху. Знають номери телефонів служб порятунку.
 
 
 
 
 
 

Безпека життєдіяльності – найголовніше у ДНЗ Світлячок

 

Безпека життєдіяльності – найголовніше у ДНЗ Світлячок

 

Безпека життєдіяльності – найголовніше у ДНЗ Світлячок

 


  • Переглядів: 1 592
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9