Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Екскурсія до пожежної частини

Екскурсія до пожежної частини

В рамках проведення«Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності»25квітняучні 7-Б класу Берестівського НВКвідвідали пожежну частину в м.Дубровиця.

Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Начальник гарнизону Дашук Сергій Володимировичрозповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Школяріфотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми,в яких працюють пожежні. Рятувальники розповідалиучнямпро те,як працює та чи інша техніка та відповідали на питання, якізадавали діти. Під час зустрічі Дашук Сергій Володимирович звернув увагу учнів на причини виникнення пожеж та їх запобігання, розповів як правильно діяти у разі пожежі.

Після побаченого і почутого кожнадитинаглибше розумієважливість тагероїчністьпрофесіїпожежника. Ця екскурсія дала можливість познайомити школярів з професією героя-рятувальника та навчити дітей безпеці життєдіяльності.

Дякуємо співробітникам пожежної частини за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!

 
 
 

Екскурсія до пожежної частини

 

Екскурсія до пожежної частини

 

Екскурсія до пожежної частини

 


  • Переглядів: 2 079
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9