Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Зустріч з народним депутатом України

Зустріч з народним депутатом України

Довгоочікувана та приємна подія відбулася 23 квітня у Дубровицькій ЗОШ №1, до нас завітали народний депутат України Василь Яніцький, голова Дубровицької райдержадміністрації Микола Петрушко та начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Стасюк.

Василь Петрович користуючись нагодою привітав нашу 140-річну школу з ювілеєм, який школа нещодавно відсвяткувала та подарував 2 комп’ютери, також завдяки фінансовій підтримці і сприянні благодійного фонду «Наш край» Василя Яніцького, заклад отримав 5 комп`ютерів, 20 парт та 40стільців від німецької благодійної спілки «Брюкеншлаг».

Під час зустрічі з учнівським та трудовим колективами, Василь Петрович ознайомився із станом освітнього процесу, із проблемами матеріально-технічного забезпечення і перспективами розвитку нашого закладу в умовах функціонування освітньої реформи. Обговорювались і нагальні проблеми, які є в закладі, оскільки нещодавно від батьків початкової школи закладу Василь Петрович отримав колективне звернення щодо аварійного стану покрівлі корпусу початкової школи, яка потребує негайної реконструкції, оскільки перебування школярів у такому приміщенні створює загрозу для їхнього життя.

Дякуємо, що проблеми нашого закладу не залишились байдужими для Вас, щиро сподіваємось, що за Вашої підтримки ми зможемо вирішити це важливе питання.

Адміністрація, педагогічний, учнівський та батьківський колективи Дубровицької ЗОШ №1висловлюють найтепліші слова подяки за Вашу активну життєву позицію, вагомий внесок у створення умов для всебічного розвитку особистості дитини і важливості шкільного виховання.

 

 
 

Зустріч з народним депутатом України

 

Зустріч з народним депутатом України

 


  • Переглядів: 1 643
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9