Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » «Через терни до зірок»

«Через терни до зірок»

Важкий і тернистий шлях до перемоги. Вимірюється він недоспаними ночами над підручниками, вмінням мобілізувати себе, чітко розрахувати свої сили, скласти точний графік своєї роботи, щоб продуктивність і результативність її була 100%. Проте і перемога є яскравою і значущою!

Учень 11-А класу Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Лисенко Олег став переможцем ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту Малої академії наук України(ІІІ місце) у секції «Загальна біологія» з науковою роботою «Біоіндикаційна оцінка екологічного стану грунтового покриву міста Дубровиці Рівненської області». Щиро вітали з перемогою Всеукраїнського рівня нашого учня і його наукового керівника Пікнера Олександра Георгійовича на урочистій лінійці, яка відбулася у Дубровицькій ЗОШ І-ІІІ ст.№2 26 квітня 2018 року. На лінійці були присутні – начальник управління освіти, молоді та спорту Дубровицької РДА Стасюк Н.І., яка щиро привітала і поздоровила Олега Лисенка з перемогою, побажала йому міцного здоров’я, оптимізму і віри у завтрашній день, та вручила йому грошову премію. Директор школи Клюйко В.М. побажала Олегуінтелектуального і творчого злету, відкривати нові грані наук і вручила першу інвестицію у його самостійне життя – грошову премію від дирекції школи.

Ми вітаємо нашого Олега та його наукового керівника Пікнера О.Г. усім педагогічним та учнівським колективами і щиро бажаємо їм не зупинятися на досягнутому, впевнено йти до своєї мети, бути завжди попереду.

 

Вітаємо! Нехай щастить!

 
 

«Через терни до зірок»

 

«Через терни до зірок»

 

«Через терни до зірок»

 

«Через терни до зірок»

 

«Через терни до зірок»

 

«Через терни до зірок»

 

«Через терни до зірок»

 

«Через терни до зірок»

 

«Через терни до зірок»

 


  • Переглядів: 2 131
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9