Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Зустріч з народним депутатом України.

Зустріч з народним депутатом України.

Приємною і пам’ятною подією в житті Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст.№2 стало 23 квітня. До нас в гості завітали народний депутат України Василь Яніцький, голова Дубровицької райдержадміністрації Микола Петрушко та начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Стасюк.

Спілкуючись із учнівським і педагогічним колективами, Василь Петрович ознайомився із станом освітнього процесу, із проблемами матеріально-технічного забезпечення і перспективами розвитку нашого закладу в умовах функціонування нової української школи.

Під час зустрічі ми мали можливість подякувати народному депутату за підтримку і вагомий внесок у створенні умов для всебічного розвитку наших дітей. Завдяки фінансовій підтримці і сприянні благодійного фонду «Наш край» Василя Яніцького, заклад отримав 9 комп’ютерів і лазерний принтер від німецької благодійної спілки «Брюкеншлаг». Для нас це суттєва і вагома допомога, бо це дасть можливість створити другий комп’ютерний клас і відкриє нові перспективи для покращення якості освіти.

А ще раніше ми отримали комплект німецьких якісних шкільних меблів (40 парт і 80 стільців), які розмістили у кабінетах фізики, інформатики,історії України та обслуговуючої праці.

Василь Петрович уже неодноразово допомагав нашому закладу у створенні комфортних здоров’язберігаючих умов функціонування. Так , у грудні 2016 року за його сприяння було замінено 40 вікон на металопластикові, у жовтні 2017 року отримали подарунок для дівчат – сучасну електричну швейну машину для проведення уроків з обслуговуючої праці.

Під час зустрічі було чітко окреслено питання негайного ремонту даху спортивного залу, необхідності заміни вікон на енергозберігаючі (заміни потребує ще 120 вікон),встановлення дитячого ігрового майданчика в шкільному парку , бо нині в закладі навчається 447 учнів, з них 200 у початкових класах.

Ми дякуємо, Василю Петровичу, за Вашу державницьку і гуманістичну позицію, за Вашу небайдужість у ставленні до проблем освіти і надіємося на подальшу співпрацю та підтримку.

Дякуємо, що проблеми нашого закладу не залишились байдужими для Вас, що Ваша професійність , порядність, діловитість , розуміння важливості виховання дітей, дозволили зробити велику інвестицію у майбутнє нашої школи.

Окремо хочемо подякувати помічнику народного депутата України Слободзян Оксані Семенівні за розуміння, компетентність, чіткість і організованість дій.

 

Валентина Клюйко,

директор Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст№2

 
 
 

Зустріч з народним депутатом України.

 

Зустріч з народним депутатом України.

 

Зустріч з народним депутатом України.

 

Зустріч з народним депутатом України.

 

Зустріч з народним депутатом України.

 

Зустріч з народним депутатом України.

 


  • Переглядів: 1 739
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9