Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » День Землі

День Землі

Щорічно 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім.Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

З цієї нагоди учні 9-А класу Берестівського НВК провели екологічний круїз «Нас зібрала одна природа» для учнів 7-х класів. Екологічний марафон складався із п'яти кіл, кожне з яких містило завдання із різних розділів знань про Землю. Школярі відповідали на запитання, розгадували загадки, складали приказки та прислів'я, співали пісні про красу нашої рідної Землі.

Це свято відзначається, щоб звернути увагу людства на те, що багатства Землі потрібно берегти, передати їх наступним поколінням людей. Ми всі відповідальні за мир і гармонію, без якої життя на нашій планеті знаходиться під великим питанням. Добра воля і добрий дух в силах зупинити всякий наш помилковий напрямок і не будемо забувати про це. Будемо використовувати цю можливість, щоб зберегти перспективу життя! З Днем Землі!

 
 

День Землі

 

День Землі

 

День Землі

 

День Землі

 

День Землі

 

День Землі

 

День Землі

 


  • Переглядів: 1 855
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9