Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Підсумки спортивного року на Дубровиччині

Підсумки спортивного року на Дубровиччині

   18 грудня  2021 року впереддень свята Святого Миколая, відбулися урочистості з нагоди завершення спортивного року на Дубровиччині.

   В актовій залі Дубровицького будинку культури зібралися призери Всеукраїнських, обласних, районних змагань з олімпійських та не олімпійських видів спорту.

   Учасників спортивного свята привітали та вручили нагороди:

міський голова Богдан Микульський, помічник Віктор Кузін від імені народного депутата Віктора Мялика, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ніна Стасюк, головний лісничий ДП «Висоцьке лісове господарство» Сергій Костючек від імені начальника Рівненського обласного управління – депутата обласної ради Віталія Суховича та директора ДП «Висоцьке лісове господарство» Віталія Торчила, депутат обласної ради Василь Яніцький, директор ДП «Дубровицьке лісове господарство» (Голова Дубровицької федерації футболу) Віталій Петренко, виконавчий директор Рівненської обласної асоціації футболу Олег Кучер, директор ДЮСШ Дубровицької міської ради Сергій Стасько.

   У зв’язку з поширенням гострої  коронавірусної інфекції (COVID-19) не всі заплановані турніри та змагання вдалося провести. Попри всі негаразди було проведено Відкриті чемпіонати Дубровицької міської ради з футболу, пляжного футболу, пляжного волейболу,  вперше було проведено турнір з баскетболу 3Х3 серед чоловіків та дівчат, відбулося спортивне свято присвячене Дню фізичної культури та спорту, проведено розіграш Відкритого кубку Дубровицької ради з футболу, протягом року проводилися змагання серед вихованців ДЮСШ з футболу, футзалу  та  інші спортивні заходи.

   Вперше в історії команда «Дубровиця» стала володарями Кубку та фіналістами Суперкубку Сарненського району з волейболу серед чоловічих команд. Чемпіонами Сарненського  району з футболу 2 ліги  стала команда «Сокіл» (Осова). Команда «Будівельник» (Сварицевичі») здобула бронзові медалі чемпіонату області з пляжного футболу, команда юнаків Ю-15 Дубровицької ДЮСШ з футболу, команда юнаків Ю-11 Дубровицької ДЮСШ вибороли бронзові медалі дитячо – юнацької футзально-футбольної ліги (тренер Роман Стрибулевич), 6 призерів обласних змагань з важкої атлетики (тренер Андрій Нашора), 7 призерів обласних та 1призер Всеукраїнський змагань з боксу(тренер Андрій Гриневич), команда дівчат з баскетболу стали призерами обласних змагань (тренер Ірина Мазур), команди дівчат з футболу стали призери Всеукраїнських та обласних змагань (тренери Юрій Ютовець, Василь Мельник, Сергій Твердун).

   На базі спортивно-оздоровчого комплексу створено шашково-шахову кімнату та закуплено інвентарю на за сприяння Василя Яніцького, за сприяння Віталія Суховича була придбана професійна стійка для гри баскетболу 3Х3 (вуличний баскетбол). У цьому році завершене будівництво та ведений в експлуатацію спортивно-оздоровчий комплекс на стадіоні «Горинь».

   Звісно проведення турнірів та змагань місцевого рівня та участь спортсменів та збірних команд з ігрових видів спорту в районних та обласних змаганнях не було б можливим без підтримки меценатів.

   Команди старостинських округів Дубровицької міської ради дякують за підримку у змаганнях з олімпійських та неолімпійських видів спорту: депутатам обласної ради  Віталію Суховичу,  Василю Яніцькому, директорам Дубровицького та Висоцького лісових господарств  Віталію Петренку, Віталію Торчилу, Богдану Ліпінському,  Сергію Войтовичу, Валентині Смолянець, Людмилі Котяш.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 2 545
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9